PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevebileceğiniz İnsanda Aradığınız Özellikler??

TugceM
17.07.06, 16:26:24
valla ben ilk önce elektirk diyorum pozitif enerji:) sonra anlaşmakta çok önemli size çok zıt karekterli bir insanla bile çok iyi anlaşabiliyorsunu bazen...Bide yalan sölemesin valla neyse onu sölesinn lütfen :)

fiziksel özellikler ise en başta dişlerine bakarım beyaz olmalı bu karşıdakinin ne kadar temiz ve titiz olduğunu gösterir.Sonra dudaklar çünkü onlar iletişim aracıdır ve karekteri ortaya koyan 2 şeyden biridir yani burun ve dudaklar.Birde bacaklar bir insanın bacaklarına bakarak fiziksel özellikleri hakkında her türlü yorumu doğru şekilde yapabilirsinizz.Bacaklar fiziğin aynasıdır:)

Böle işte ama sevmiorumm öle estetiklii suratlarıı bebek yüzlü insanlarıı:)

silahsız_kuvvet
17.07.06, 18:37:54
bende arıyorum şöle 2 metre boyunda mavi saçlı kahverengi gözlü milleti farketmez ama türk olması tercih edilir bide ev kızı olsun yeterli :D:D:D:D

TugceM
17.07.06, 22:36:29
Mavi saçlı yazmışsın yanlış oldu sanırım :) inşallah bulursun allah hepimizin kalbine göre versin inşallah
:)

silahsız_kuvvet
17.07.06, 23:58:24
amin yarabbim :D doru yazdım mavi veya yeşil saçlı olsun ben öle istiyorrum

TugceM
18.07.06, 12:23:02
sende yanii istediğin mavi saç olsun çok kolay :) başka şeyler dile burda dilekler gerçek oluyor hahhaha
amin yarabbim :D doru yazdım mavi veya yeşil saçlı olsun ben öle istiyorrum

silahsız_kuvvet
18.07.06, 13:21:31
o zaman dileğim kabul oluyosa burada hollywodd haremi kurmak istiyorum rabbim cameron diazdan jessica simpsona kadar herkes haremimde olsun :D:D

donomar73
18.07.06, 20:25:19
Dürüst olsa yeterli bence.

TugceM
18.07.06, 23:35:26
Cok guzel acik ve net diyorsun yani... ama olur mu ole yaa 40 cesit durust insan var gerci bak butun politikacilarimiz durust saolsunlar eksik olmasinlar insallah :):):)

Dürüst olsa yeterli bence.

TugceM
18.07.06, 23:36:56
Yanliz cameron diaz i getiremedim kusura bakmasssin demi :)

o zaman dileğim kabul oluyosa burada hollywodd haremi kurmak istiyorum rabbim cameron diazdan jessica simpsona kadar herkes haremimde olsun :D:D

silahsız_kuvvet
18.08.06, 15:24:14
ben anlamam falla dilekler kabul oluyomus madem bide beyonce olmasın haremimde zencilerden korkarım :D:D

Lovest_Kerem
04.09.06, 16:13:13
klavyene saglıq

Ucretsiz Hizmetler