![]() |
|
|
|
#1 |
|
Bu Konuyu facebookta Paylaş
üniversitede kafede arkadaslarla oturuyoruz canım pasyta ıstedı centılmen arkadaslarımız hemen almak için kalktı aldılar geldıler pastayı lakın yemek nasıp olmadı tuba dıye bır oda arkadasım vardı ona dedım sen yeme tuba ama sakaydı sınırlendın ve cıktı gıttı dısarı bende pesınden tuba dedım gel gelmez nuh dıyor peygamber demıyor ya saka yaptım bak gel dıyorum altıma işiyecem cok çişim var yok gelmıyor kız o gıdıyor ben pseınden baya uzaklastık kafeden sonra dondu bana bende saka oh geldınmı buraya kadar peşimden tuba allah cezanı versın altıma işeyecem nasıl donecem ben gerı dedım baya gıttım kendımı sıkstıra sıkıstıra en sonunda yurda 7. 8adım kaldı ve tuba manyagına gulmekten altıma işedım evet işedım cokta guzeldı acaıp rahatlıyor ınsan oh ya
|
|
|
|
|
| Konuyu Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Sayfayı Arkadaşına Mail olarak gönder |
| Sponsorumuz |
|
|
#2 |
![]() Sonsuza Kadar GALATASARAY |
okuyunca tekrar gülme krizine girdim
![]() eee gelince bırakıcaksın tabikii
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Kovsakta Gitmeyen Üye |
hıhıhıhıhıhııhhıhıhıhıhı
![]() ![]() cidden gzl bi itiraF
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() AğırAbi |
walla hiç gülceğim yoktu ya itirafın böylesinide hiç görmemiştim helal olsun
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Geri Dondum :) |
zuhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahah
ben buna guleril iste aksam aksam tobe yarabbi |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() Geri Dondum :) |
guzeeeeelllll guzeeeeeelllll itirafin onde gideni :p cesaretine kutluyorum kimse kolay kolay yazmaz altima isedim diye
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
y0k !s!m f@L@n |
puahahhahahahah
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Karizmatik Üye |
hu ha ha tek kelıme müthişsin,,cesaretıne de hayran kaldım walla yaw helal olsun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ben Yeniyim |
gercekten kutlarm itirafın böylesi...
|
|