![]() |
|
|
|||||||
| Forum Röportajları Üyelerimizle, Yönetimle Yapılan Tüm Röportajlar burda... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
MisL-i MeLek Röportajı [Öğrenilen her yeni şey, farkında olmadan birçok şey katar insana]
Dostum sevendir, ama sahiden…
Fobilerime gelince; sadece bir tane var, o da birkaç yıldır oluştu, nedenini her ne kadar bilemesemde yükseklik korkusu.
Bir keresinde erkek kılığına girip (ama tamamen, kıyafet, maske, peruk vs. ) ailece görüştüğümüz, güzel diyaloglarımız olan üst komşumuzun kapısını çalmıştım. Sevim abla kapıyı açar açmaz boynuna sarıldım, kadın şok oldu tabi, ne yapacağını şaşırdı, sonra tanıttım kendimi. Onun aklına daha güzel bir fikir geldi o ara, eşi salonda uyuyormuş, gel onu işletelim dedi, şakayı çok seven biri olarak hemen kabul ettim tabi. Sevim ablayla yatak odasına geçip yatağa uzandık, sevim abla kızından babasını uyandırmasını ve yatak odasında annesinin bir erkekle uyuduğunu söylemesini istedi, neyse geldi sevim ablanın eşi, uyku mayhoşluğuyla bakakaldı bir süre, sonra kendine geldiğinde “ sen kimsin ne arıyorsun burada” dedi. Tam beni dövmeye yelten di ki, yüzümdeki maskeyi çıkardım hemen. Adam da rahat bir nefes aldı, yaptığım şaka çok ağır bir şakaydı ama bütün suç sevim ablanın…
Kendi çıkarları için her şeyi hiçe sayan insanları ve yalan dolan dolu bir hayatı değiştirmek güzel olurdu aslında.
Yoncalodi/Emanet şarkısı bugünlerde dilimde…
Para: Dünyadaki bütün kötülüklerin başlıca sebebi… Hayat: Dünler ve yarınlar arasına sıkışmış keşkeler… Adalet: Ülkemizde olmayan şey…
Umarım okurken sıkılmamışsınızdır...(:
Konu MisL-i MeLek tarafından (25.02.10 Saat 14:43:03 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
| Konuyu Beğendiniz mi ? Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Sayfayı Arkadaşına Mail olarak gönder |
| Sponsorumuz |
|
|
#2 |
![]() minik boy ruh jeli |
forum tarihinde bir ilk oluyor sanırım, böylesi bir tanışma mesajı, ropörtaj. hakkındaki bilgileri bu sanal ve arasına yeni katıldığın bu ortamda samimi bir şekile paylaşman gercekten takdire şayan bir davranış, öyleki yaşını, yaşadıgı şehri, ismini hatta cinsiyetini bile gerçek söylemeyen kişiler varken, senin bu açık yürekliliğin bizim için forumumuz için büyük bir değerdir. aramıza hoş geldin, paylaşımlarınla, sohbetinle, samimiyetinle, herşeyden önce varlığında bize ve büyük yeni forum ailesine renk katacağını umuyorum. tekrar hoş geldin, hoş buldum(k). zht |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() ·•● єŦѕuη'ѕuz тüм¢є ●•· |
Alıntı:
Benim yaşantımda sanal-reel ayrımı yok, reelde neysem sanal da oyum, hep açık, samimi, dürüst oldum, bu hep böyleydi, bundan sonra da böyle olacak... Karşımdaki insanlar canlı kanlı insanlar olduğu için sanal kelimesini kabul etmiyorum ben... ![]() Hoşbuldum...
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() MODERATÖR |
bu roportajı keske beraber yapsaydık daha eglencelı olurdu
ama buda guzel olmus bır ara bırlıkte yapalım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() DUYGUSAL ÜYE |
kendi kendine röportaj yapmışsn ilginç
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() minik boy ruh jeli |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() VİP ÜYE |
Büyük bir zevkle okudum sibelcim seni tanimak ve ayni düsüncelere sahip olmak güzeldi. Hele komsuna yaptigin saka, nerdende aklina geldi.
Efem seninde emegine saglik cok güzel bir paylasim her ikinizede tesekkürler ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tag Ekle |
| birçokşey, farkında, insana, katar, melek, misli, olmadan, röportajıöğrenilen, yeni, şey |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|